2018

PROLJEĆE 2018


Dalekosežni Obujam Abrahamskog Saveza Jedna od ključnih doktrina u razumijevanju Božjeg plana je sveobuhvatni zakletvom vezani Savez kojeg je On sklopio sa Abrahamom prije više od 4000 godina. Sve što je Bog učinio i što će još učiniti za svoje Inteligentno stvorenje uključeno je u taj Abrahamski Savez.

LJETO 2018


Koja Je Jedina Prava Crkva? Često je postavljano pitanje, „Koja je denominacija prava?“ Postoje stotine, ako ne i tisuće denominacija od kojih svaka tvrdi da je ta jedina prava crkva, ali da li Bog priznaje ijednu od njih kao Svog predstavnika na zemlji?

JESEN 2018


Svjetlo Koje Sada Sjaji Razotkriva Djela Tame Proročanstvo upućuje na to da će u vrijeme drugog dolaska našeg Gospodina on i razotkrivati skrivene stvari tame i očitovati stanje srca onih koji su se pravili plemenitima.

ZIMA 2018


Pravi Značaj Isusovog Rođenja Prije više od četiri tisuće godina čovječanstvu su bila dana Božja obećanja, odjevena u više ili manje nejasnoće, nagovješćujući da će na koncu veliko prokletstvo grijeha i smrti, koje je došlo na svijet kroz neposlušnost oca Adama, biti otklonjeno, i da će umjesto prokletstva doći blagoslov životodavnog osvježenja. I tada je čudom, došao glas anđela kada su progovorili s nebesa, pjevajući, „Slava Bogu na visinama, a na zemlji mir, prema ljudima dobra volja.“ (Luka 2:14)

 

 

KLIKNITE NA GORNJU SLIKU I SKINITE U PDFU.