2022

PROLJEĆE 2022

„Sve Stvorenje Uzdiše”
Žalost i tugu prikazane na dnevnim vijestima često je tako nepodnošljivo gledati da moramo okrenuti oči. I nije samo čovječanstvo ono koje pati, nego „sve stvorenje” – životinje, drveće, oceani i čak i zrak koji udišemo. U proteklih malo više od 100 godina, cijeli planet je bio posebno ugrožen nepažnjom čovjeka. Trebamo samo ukazati na katastrofu nedavnih požara u kišnim šumama Australije koji je pokazao bol koju trpi svaki element stvaranja i koji će imati razorne učinke za generacije koje dolaze.

LJETO 2022

Vatra Anarhije se Širi
Vatrene oluje nevolje među narodima plamte diljem svijeta danas uzrokujući veliku tjeskobu u srcima mnogih. Vatra, kako se koristi u Svetom Pismu, prikladan je simbol anarhije. To je najdestruktivnija sila, i ne postoji ništa destruktivnije u društvu od anarhije. Proročki opis anarhije nalazi se u Ezekijelu 38:21…

JESEN 2022

Epska Klimatska Promjena Prorečena

Ogromni polarni pomaci u Zemljinoj klimi muče sjevernu hemisferu osobito u posljednjem desetljeću. U studenom 2014. rani napad zime udario je teško sa smrtonosnim količinama snijega i rekordno niskim temperaturama. Vijesti u medijima proglasili su te događaje da su „epski,” „povijesni” i „Biblijskih razmjera.” Postoje drugi pojmovi koji se obično izviještavaju u vijestima danas, isto tako, kao što je „globalno zatopljenje,” „efekt staklenika,” „polarni vrtlog,” itd.

ZIMA 2022

Mi Smo U Prorečenom Danu Gospodinovom!
Prema Biblijskoj kronologiji, nešto je više od 6000 godina otkad je Adam protjeran iz Edenskog vrta. Ovo je značajno jer proročanski sada živimo u razdoblju koje se naziva „vrijeme kraja,” kada se očekuje da se Krist vrati i pripremi svijet za svoje pravedno Kraljevstvo i izbavljenje od „sadašnjeg zlog svijeta.”

KLIKNITE NA GORNJU SLIKU I SKINITE U PDFU.