2019

PROLJEĆE 2019HARMAGEDON: Razabrati Činjenice od Fikcija Ivan u svojoj simboličnoj knjizi Otkrivenje posljednju bitku između ispravnog i krivog, istine i laži, opisuje kao Bitku od Harmagedona. Postoje mnogi zastrašujući opisi o tome što neki autori tvrde da će se desiti tijekom tog proročanskog događaja. Za Kršćane je važno da razaberu činjenice temeljene na Svetom Pismu a ne na dramatičnoj fantastici.

LJETO 2019„DA NE BUDETE NEUPUĆENI U OVO OTAJSTVO…SAV ĆE IZRAEL BITI SPAŠEN“ (Rim. 11:25,26) Godine 2018 bila je obilježena 70 Obljetnica čudesnog ponovnog rođenja Izraelske države! Nikada prije nije postojala nacija koja je bila mrtva gotovo dvije tisuće godina i onda bila ponovno vraćena u život u skladu s proročanstvima napisanima prije više od 3500 godina. Ipak naš je naraštaj svjedočio toj zapanjujućoj činjenici. Jedino Bog može ostvariti takvo nevjerojatno djelo.

JESEN 2019


„Dan Gospodnji dolazi kao lopov u noći….“ Za mnoge Kršćane, Kristov Drugi Dolazak znači događaj koji će potresti zemlju. Ako je tako, kako onda objašnjavamo gornji tekst koji njegov povratak opisuje kao „lopova u noći?“ Mi sugeriramo da Kristova druga prisutnost nije kataklizmički događaj,
nego vremensko razdoblje tijekom kojega on
ostvaruje pripremu svijeta za svoje Mesijansko Kraljevstvo.

 

ZIMA 2019


STRAH: KAKO NADVLADATI VELIKU PROROČANSKU STVARNOST NAŠEG VREMENA Tijekom protekle dvije godine, najčešće pretraživani reci na popularnim Biblijskim aplikacijama sadrže „ne boj se“ i „ne daj se zastrašiti“ kakve nalazimo u Izaiji 41:10 i Jošui 1:9. Ovi podatci otkrivaju da Kršćani iz svakog naroda postaju sve više uplašeni i zbunjeni zbog nestabilnih uvjeta koji vladaju u svijetu danas. (Ezek. 7:17-19; Luka 21:26)

 

 

KLIKNITE NA GORNJU SLIKU I SKINITE U PDFU.