2023

PROLJEĆE 2023

POBIJEDITI STRAH U VREMENU KRAJA
Postoji skrivena struja straha koja prolazi kroz svaki element današnjeg društva, i to s pravom, jer Sveto Pismo navodi da će srca ljudi klonuti od straha. (Luka 21:26) U ovim vremenima ekstremnim vremenskih promjena, velikih potresa, prijetnje od daljnjih pandemija, pa čak i više zastrašujuće očekivanje nuklearnog rata, kako Kršćanin pobjeđuje strah?

 

 

LJETO 2023

RAT DVAJU SVJETOVA
Biblija identificira vrijeme u kojem živimo kao sadašnji zli svijet i izjavljuje da je Sotona bog ovoga svijeta. (Galaćanima 1:4; 2. Korinćanima 4:4) Ali, u ovo vrijeme kraja sadašnjeg zlog svijeta, Krist počinje preuzimati kontrolu nad zbivanjima zemlje i ruši ovaj stari poredak – financijske, društvene, državne i vjerske sisteme koji bili su iskvareni zlom….

JESEN 2023

SILE ZLA U VREMENU KRAJA
Mnogi su Kršćani zabrinuti zbog porasta spiritizma i okultizma na Zemlji danas, videći to kao znak posljednjih vremena. Zapravo, kršćani moraju biti posebno na oprezu kako bi se zaštitili od ovog podmuklog neprijatelja, jer su oni posebne mete Sotone i palih anđela – demona. „Budite trezveni, bdijte, jer protivnik vaš, Đavao, kao ričući lav obilazi okolo tražeći koga može proždrijeti.” (1 Petrova 5:8, 9 NAS)

ZIMA 2023


Otkrivenje: Razbijanje
Simboličkog Koda

Knjiga Otkrivenja je proročanska slika o iskustvima i svrsi Kršćanskog Doba. Njegovi simboli ilustriraju što bi prava Crkva pretrpjela od ruku lažne crkve i slavni ishod strpljive izdržljivosti kroz mučne kušnje vjere. Kao i kod mnogih proročanstava, te događaje Crkva ne bi u potpunosti razumjela sve do njihovog ispunjenja.

 

KLIKNITE NA GORNJU SLIKU I SKINITE U PDFU.